Şehit Abdullah Satılmış İlkokulu

Vizyon: Çevresinin ihtiyaçlarını karşılayabilen, çevresinde ilgi uyandıran ve geleceğe yatırım yapan bir bilim ve kültür merkezi olmak.( To be a center of science and culture which can meet the needs of the environment, attract attention around and invest in the future.)

Misyon: Paydaşlarımızla birlikte çağın gereklerine uygun olarak bilimsel, kültürel, ahlaki, milli ve manevi değerlerle donanmış, mensubu olduğu topluma faydalı bireyler yetiştirmek. (To raise individuals who are equipped with scientific, cultural, moral, national and spiritual values ​​in accordance with the requirements of the age with our stakeholders and who are beneficial to the society they belong to)

Başarılar: Okulumuz 2012-2013 eğitim-öğretim yılında TKY İl 3.sü oldu.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: GELENEKSEL ÇOÇUK OYUNLARI YARIŞMALARI YAPILMAKTADIR. AYRICA UÇURTMA ŞENLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitabdullahsatilmisio.meb.k12.tr

Adres - CAMİLİÖREN KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ 2 NOLU KÖY KÜME EVLERİ NO 187/4 GÜLAĞAÇ / AKSARAY

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam gün)

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Öğretmen servisi yoktur. Öğretmenler, özel araçlarıyla geliş-gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık : 40 km İlçe merkezine uzaklık : 13 km